Redan måndag och tillbaka till jobbet, dock älskar jag ju min mjukstart av veckan då jag får vara ensam hemma under dagen;) idag passade jag på att storstäda mitt rum och rensa ut massa papper, gamla kvitton och liknande. Jag satte också upp alla mysiga kort och annat gulligt hemifrån och härifrån för att få lite mer myskänsla i mitt rum :) Vad tycks? :)


Insåg nu när jag kollade på bilden att ett grattiskort ramlat ner ;)

Som vanligt går tiden snabbt när man har det roligt och vips är det dags att plocka upp barnen från skola och Kindy :) Vid Paiges kindy hittade vi en basketboll så blev lite spelande på planen där. Att passa och dribbla var inte tjejernas stara sida så vi gjorde lite straffar istället så att alla skulle få chans att kasta i korgen. Lärde dem också hur man kastar gris ;)

Väl hemma skulle jag laga middag som idag skulle vara något med en roast i ugnen. Jag har aldrig stoppat in en så stor köttklump i ugnen och hade ingen aning om vad jag skulle göra med den... Försökte smsa Bron men hon svara inte så jag fick improvisera lite:P När hon väl ringde fick jag höra att den skulle vara två timmar i ugnen för att bli bra... ehehe. Blev därför sen middag, men väldigt god i alla fall :)

Bara någon vecka efter att jag kom hit till Aussieland så började jag kolla igenom alla säsonger av Friends och ikväll såg jag det allra sista avsnittet i sista säsongen. Wow, fyra månader tog det att kolla igenom alla säsongerna. Måste ju tacka Millan som fick mig att öppna ögonen för denna underbara serie!
Har nu börjat skratta som Chandler och säga yaha som Phoebe alltid säger ;)


Litet smakprov ;)

Kommentera

Publiceras ej