Fredag är såklart den bästa dagen, alltid! På eftermiddagen hade vi en inbokad playdate med Sarah och Dylan. Vi skulle bara hem och packa lite badkläder för att sen gå dit. Det var tänkt att alla skulle gå men Bron ringde och sa att Paige skulle prova på en dansskola under eftermiddagen och bli upplockad i princip direkt.

Såklart var hon besviken över att hon inte skulle få hänga med till poolen men jag var mycket övertygande när jag sa att vi kunde gå dit en annan dag men att prova på dansen bara var idag :)

Så istället blev vi en trupp på "endast" fyra personer som gick bort till Sarah och Dylan. Såklart invaderade vi deras pool (inbyggd och mycket coolare än våran;) Vi lekte Marco Polo som typ är en variant av blindbock, jag tycker inte det är roligt men vad gör man inte... ;)

Det var tänkt att vi skulle se en film tillsammans på deras 3D TV men tiden bara rann iväg så vi tog lite fika och sen fick de bara leka fritt, Sarah berättade också att Movie of the week var den som vi helst velat se veckan innan... Därför bestämde vi oss för att se den men får bli imorgon istället :P

Var i alla fall skön avslutning på veckan att vara på playdate och att Bron fixade maten till oss när vi kom hem :)

Kommentera

Publiceras ej