På måndagen var det stranden som gällde. Hade ordnat playdate med Emelie och Bill som hon tar hand om. Barnen hade inte träffat varandra tidigare så var lite stelt i början men sen när de insåg att alla gillade tvspel var det lugnt ;) Så mycket slappare att träffa andra än att bara vara med barnen :P

Fick också ett smakprov på hur farligt vattnet kan vara. Förra veckan när vi var vid Dee Why beach kunde vi utan större problem gå ut en bit till en sandbank en bit längre ut. När vi skulle göra samma sak denna veckan insåg vi snabbt att tidvattnet var högre och att då frakta små barn var inte det lättaste! Efter flertalet kallsupar gav vi oss av mot stranden igen. jag hade lyckats ge bort Jessie till Emelie men hade Paige att bära och pojkarna som oftast kan ta sig fram började bli rädda så fick hjälpa dem med. Bikiniöverdelen var halvvägs ner på magen men var fullt upptagen med att försöka rädda tre barn och mig själv! Otäckt!

Kom i alla fall in till land till slut (passade på att dra upp bikinin innan ;) Istället gick vi bort till poolen vilket blev mycket mera trivsamt :) Barnen blev också hyrda som skattletare då en man sa att hans fru tappat en berlock av guld och att han skulle ge 10 dollar till den som hittade den.... Full fart på mina barn alltså ;) Det slutade med att mannen hittade berlocken men ändå gav 10 dollar till barnen för aktivt letande, det gjorde dem på mycket gott humör!

Sen gick vi tillbaka till stranden för att bygga lite sandslott men slutade med att vi fick massa nergrävda ungar istället ;)

  Vi var dock tvungna att lämna stranden ganska tidigt då Bron skulle plocka upp dem vid tre för att ta med dem på övernattning hos några kompisar. (=Lång eftermiddag och kväll ensam hemma, jippi :D)

Var jätteskönt att bara slappa runt, passade på att göra potatisgratäng och mysa ner i soffan framför Mamma Mia och bara njuta av tomheten ;) Dock kom Bron, Paige och Jessie hem på kvällen då de inte velat stanna och sova över... Aja det var kul så länge det varade ;)

Kommentera

Publiceras ej