I fredags var jag först med i Cobys klass som läsförälder. Jag läser alltid tillsammans med Coby och en annan kille i hans klass som heter Damien. Han irriterar mig så mycket! Han lyssnar aldrig och fokuserar på annat och försöker jämt få Coby att tappa koncentrationen också!

På dagen sen var det lite fix hemma och sedan skulle vi åka till stranden, Paige och jag. Hon var dock jättelångsam på att fixa iordning sina saker och när vi slutligen kom iväg var det inte så jättelång stund för oss att spendera vid stranden.

Givetvis var det svårt att hitta parkering och precis när jag hittat en lucka och backat in säger Paige att hon har glömt sina skor, jahapp då var det bara att åka hem igen och hämta skorna :/
När vi kommit hem för at hämta dem så sa jag att jag skulle vänta i bilen medan hon gick och hämtade sina flipflops.


Det borde ju inte ta så lång stund kan tyckas så när hon inte kom ner efter någon minut började jag ju undra vart hon var. Hon låg i sina föräldrars säng gömd under täcket och vägrade gå upp för att hon inte ville ha sin rashie på sig utan ville ha en annan istället. Jag förklarade då att det inte spelade mig den minsta roll vilken hon valde men om hon bara låg i sängen hela eftermiddagen skulle vi inte hinna med att åka till stranden...

På stranden var det i alla fall jättegött! Tråkigt att vi inte hade mer tid innan det var dags att hämta resten av folket i skolan. det är så skumt att jag faktiskt vant mig vid så mycket här nu, allt känns liksom så vanligt. Att ha massa stränder med tuffa vågor är egentligen helt underbart men nu har det liksom blivit vardag så man tar inte tillvara på det så mycket som man borde.

På eftermiddagen var jag återigen fredagstaxi med först tennis och sedan dans med Paige. När vi lämnat de stora barnen på tennis och kört en liten bit så kommer Paige på att vi glömt nallen som hon haft hemma under en vecka, jag kollade klockan: 3.37. Dansen började 4.15, hmmm skulle jag hinna? Jag bestämde mig för att jag skulle det och körde hemåt igen i äkta pappastil ;)

Medan jag hämtade nallen fick Paige byta om i bilen så att vi skulle spara tid. 4.11 kom vi in i danssalen, snyggt kört Lotta ;)

På kvällen precis efter att vi kommit hem och satt oss att äta kom några kompisar till familjen med deras tre barn och det som skulle bli en lugn slappiskväll blev barnkaos... Jag var så trött efter veckan så jag gick in på mitt rum och använde min TV för första gången sedan jag fick den i November.. :P Kollade på en film som jag lånade i förra veckan: Watchmen. Riktigt bra var den faktiskt :)


Tycker han som spelar Comedian är så snygg! Det är samma som spelar Denny i Greys Anatomy...

På tal om Greys Anatomy hade jag ju bestämt mig för att skippa det tills jag kom hem till Sverige men så har jag sett massa statusar på facebook om hur bra det är så var ju tvungen att se dem såklart ;) Hittade en sida där man kunde se avsnitten online ;) Vet inte hur långt de kommit i svenska sändningarna men jag har kommit till avsnitt åtta nu i alla fall (sen i fredags ehehe...)

Kommentera

Publiceras ej