Att ta hand om ett barn och fyra barn är så olika! Fyra barn leker med varandra, ett barn vill hela tiden att man ska leka med det. Verklighetsanknytning? Hemmadag med Paige.. ;)

Först spenderades morgonen med att vi turades om att gå till affären och köpa mat för att sedan betala med ett flashigt bankkort, glömde nämna att maten var av plast och vår kortläsare gjord av glasspinnar :) Sen åkte den fruktade Play-Doh leran fram. Paige älskar det, jag diskar när vi är klara... Har en klump med lera som är otroligt kletig men kom idag på iden att göra som när man bakar och det är kladdigt, häll på massa mjöl! Detta gjorde det både roligare att göra saker och lättare att diska efteråt ;)

Efter lunchen var det skitgubbe som gällde, kallar det dock happyman istället för crapman på engelska ;) Paige har precis lärt sig hur man gör men hon får en del hjälp ;) Dock så tycker hon att det är jättekul! Sedan skulle hon lära mig ett kortspel och jag förklarade för henne att man måste bestämma reglerna innan man spelar... :P

På kvällen så var det avslutning för killarna på fotbollen så de skulle vara borta i flera timmar så jag fick istället sluta tidigare och chilla lite i huset :) Fick förklara för Paige varför Brandon (lkillen som flyttat in under oss) inte skulle följa med till fotbollen. ("Han är som en granne till er men han hör inte till familjen, därför")

När de andra var borta fick jag en perfekt stund att fixa till min planerade julkalender som jag ska ordna för barnen. Pysslade ihop en fin burk av en gammal mjölkflaska och pimpade några kuvert som jag har stoppat ner ledtrådar i. Ledtrådarna i sin tur leder barnen till varsin pusselbit och varje dag kommer de att få fler så att de vid jul har ett färdigt pussel. (Något som mamma och pappa gjorde när vi var små och det var hur kul som helst!)

Skulle gått o lagt mig tidigt igår men som vanligt kommer jag på massa saker att göra så blev sent istället, vilket ledde till att jag var änu tröttare idag haha. Tänkte sova på dagen när barnen var i skolan men var först tvungen att köpa något som jag ska använda till en julkalender för barnen. Precis som vanligt så tar allt mycket längre tid än planerat och dels var det svårt att hitta det jag letade efter och dels så kom jag på mer saker jag skulle göra.

Var i Warringah mall och hade bestämt mig för att inte köpa något fika men var ju ändå tvungen att hälsa på Sarah, resultatet? Att jag köpte en smoothie som visade sig vara riktigt underbart god så nu lär jag ju köpa en sån varje gång jag åker dit...

Väl hemma bestämde jag mig för att skynda mig som attan med mina uppgifter så att jag skulle få lite tid att bara slappa... När jag är i pojkarnas rum och bäddar Cobys säng händer något oväntat....... När jag lutade mig mot väggen så sjönk handen rakt in i väggen och skapade ett stort hål!
Fick panik först men när jag pratade med Bron så sa hon att det var okej och att Lloyd kunde fixa det, tur!

Idag är den traditionella dagen då tjejerna i Mona Vale ses men idag kunde inte Rahel komma och när jag smsade JaeHyn så kunde inte hon heller komma så jag tänkte stanna hemma men då skrev JaeHyn att hon hade en kompis som gärna ville komma så jag åkte till Mona Vale och det var bara jag och JaeHyns kompis Shel som kom :P I alla fall drog vi till stranden och först hade hon glömt sin bikini i sin bil så vi åkte tillbaka och hämtade den men sen insåg jag att jag hade glömt min bikini hemma... starkt jobbat där!När vi sitter på stranden och pratade så ser jag plötsligt något ute i vattnet......Delfiner!

Vi tog också en liten promenad för att spana in havspoolen som låg vid stranden och lät vatten strömma in och ut utan att vara vågig. Självklart ville jag äventyra lite och kilade ut till de yttre vågbrytarna :)Eftermiddagen gick snabbt då jag först var med ungarna på lekplatsen vid Paiges Kindys och sen fixade med middagen när vi kom hem, och vips var det kväll! Haha kunde inte sova igår kväll så är jättetrött idag så blir väl att sova snart ;)