Onsdagen spenderades tillsammans med Sarah och hennes Dylan. Haha galet att ha fem ungar som springer runt i huset ;) Vi passade på att baka ut pepparkaksdegen vi gjort tidigare, något som barnen tyckte var jättekul! Det var precis att jag och Sarah hann med att hjälpa till och kavla och hantera plåtarna och ugnen trots att vi var två stycken.

Det var lite tråkigt för de hade bara tre pepparkaksformar som dessutom såg likadana ut fast i olika storlekar. Tur att mina snilleblixtar dyker upp lite då och då, vi kunde ju använda oss av Play-Doh formar! Resultatet? Massa gulliga pepparkakor i form av delfiner, kor och hästar(<3) :) Barnen passade på att mosa in massa mjöl på bakbordet så hehe pepparkakorna blev väl aningen mjöliga i smaken ;)

På eftermiddagen åkte vi iväg till en lekplats med allihopa, Paige som alltid vill att jag ska leka med henne hittade en ny favorit nu när Sarah var med, skönt för mig hihi ;)


Sjökaptenerna styr kosan iväg från hajarna (Dylan och Coby)

  Mina söta små klätterapor <3

Alla barnen gillar att klättra i träd, vilket jag älskade när jag var liten så denna dagen överraskade jag dem med att också klättra upp i trädet när de gjorde det, blir aldrig för gammal för att klättra i träd asså ;)

När vi suttit i trädet ett bra tag kommer en ny tant och skäller på oss för att det ramlar ner bark i närheten av henne och ger oss en ordentlig redogörelse för att folk inte vill ha sånt på sig och att barnen kan ramla ner och att vi är way to old för att klättra i träd. Egentligen ville jag säga till henne att det är mina barn och att hon inte bestämmer över dem men samtidigt kan man inte riktigt säga till gamla heller för de tror att de vet allt så himla mycket bättre...
Ska aldrig bli en sådan surkärring. Punkt.

På kvällen tog vi sedan svängen förbi Sarahs hus och tittade på film tillsammans. Det blev A christmas Carol såklart så här i juletider. Det var värsta tufft för de hade 3D Tv så alla fick varsitt par glasögon och sen var det som värsta 3D bion fast hemma i vardagsrummet!

  

Tisdagen var första dagen som jag tog hand om alla barnen på deras sommarlov. Var riktigt nervös innan för att det skulle bli kämpigt men gick riktigt bra :)

Har nu lärt alla hur man spelar skitgubbe så det passade vi på att göra på morgonen medan vi chillade runt i våra pyjamasar :) Har också kört svensk frukost med dem: Ställa fram allt på bordet och så får var och en fixa sin egen frukost istället för att jag gör iordning deras beställningar... Funkade riktigt bra, blev dock lite fight om vem som skulle stoppa ner bröden i rosten.. ;)

Ganska dåligt väder på förmiddagen så blev till att chilla hemma och tillsammans påbörjade vi att göra ett eget spel. Något vi alltid brukade göra när jag var liten hemma :) Visst har jag onormalt mycket tålamod men barnen här saknar det totalt... De lyckades engagera sig hyfsat länge i alla fall..

På eftermiddagen blev det jättefint väder så jag tog med dem nere till sjön med deras sparkcyklar. Första stoppet var i lekparken där de sprang runt som galningar. Sen kommer Coby fram till mig och undrar om vi inte kunde köpa glass, det var ju inte långt kvar till jul så bäst att vara snäll ;) Vi tog cyklarna och åkte en bit längre bort där vi kunde köpa glass :)

  

En pojke stod och fiskade i sjön och självklart blev både Dylan och Coby riktigt imponerade och överlyckliga när de fick hålla i linan ;) Paige har halva ansiktet fullt med glass och andra halvan med smuts från sjön ungefär, behöver jag säga att ingen av barnen var hela eller rena när vi åkte hem...?

Haha nu har det varit otrolig torka här men ska försöka leda er igenom den senaste tiden och händelserna som förflutit :) I alla fall fortsätter jag där jag slutade: Måndagen den 19 December.
Nu under barnens sommarlov så kommer jag att vara ledig alla måndagar, vilket gillas starkt :D

Denna måndagen spenderades med att först ta en tur till Mona Vale för att möta upp med tjejerna där. När jag kom dit var dock bara JaeHyn där och Rahel var mystiskt försvunnen. Långt efter att vårat kaffe var uppdrucket dyker Rahel upp och förklarar att på grund av regnet var hennes färja försenad så att hon missat bussen som hon skulle ta och bussen efter den dök bara inte upp.. därav den långa förseningen :P

Vid lunchtid bar det av hemåt igen för att möta upp med Sarah och ha vår efterlängtade bakdag då vi gjorde både svenskt och tyskt julgodis :) Jag stod för den svenska delen med knäck, ischoklad och pepparkaksdeg medan Sarah fixade Zimsterne och någon typ av kokostoppar :) Vi hängde hemma hos mig och självklart blev alla barnen otroligt nyfikna ;)