Det är dagar som denna som jag inte förstår varför jag gör detta.

Dylan hade världens utbrott imorse, igår ljög han om att han var klar med sin läxa och Bron bad mig därför att jag skulle be honom göra den på morgonen. Detta fick honom att helt spåra ut och bara skrika, stänga in sig på rummet och vägra göra sig iordning. Great! Givetvis regnade det också.

Efter att vi lämnat av de stora barnen blev det dock bättre och lugnare med bara Paige hemma. Först var det som vanligt simning, helt ofattbart hur fort en halvtimme kan gå! Varje gång vi går dit passerar vi inne i ett gym, blir alltid så himla sugen på att gymma när jag ser alla som kör hårt på crosstrainrar!

Efter så åkte vi till en lekpark trots att det duggade lite lätt, visade Paige hur man kunde hoppa från gungorna med resultatet att hon hoppade i för hög fart och slog sig ;P

För typ tredje gången tittade vi på Jasmine´s Enchanted Tales (mycket spännande...) medan regnet bara fortsatte utanför. Hann också med lite Happyman innan det var dags att plocka upp resten. Dylan var typ fortfarande sur på mig :/ Blir verkligen ledsen i hjärtat när de är sådana!

Vi tog också med oss en extra person hem, Daniel. Han var en sådan där liten unge som inte tycker om att göra något, när vio frågade vad han ville så sa han att han inte ville något. Vi gav typ massa förslag på vad vi kunde göra men han sa nej till varenda sak. Ända sedan jag var liten har jag tyckt det är så jobbigt när man ger massor av förslag medan den andra bara säger nej utan att ge egna!

Med mutan att de skulle få spela Xbox efter att de läst för mig gick Dylan äntligen med på att läsa (innan sa han bara att han ville göra det med pappa istället). Det var dock vid läsningen som den jobbiga stämningen släppte och blev mycket bättre :)

Haha jag har ju sagt tidigare att spisen slutat fungera. Ehehe idag löste jag problemet när jag var ute och bytte en propp i proppskåpet, var vist bara proppen till spisen som gått... ;) Och här har jag lagat pasta i mikron i flera veckor, ja så kan det vara ;)

Nu har jag precis kollat på Top Model Sverige, mina två favoriter(?) har ju åkt ut så får helt enkelt utse nya ;) Får bli Nina och Sibel faktiskt :P De sticker ut lite, fast inte på ett jobbigt sätt som jag tycker att Victoria gör. Jag stär mig hur mycket som helst på hennes dialekt, att hon pratar långsamt och hennes usla engelska haha :P Sibel är lite knäpp men tycker om henne ändå :)

  
Nina och Sibel under förra veckans zombieplåtning

När jag gick upp ur sängen möttes jag direkt av Dylan som ville spela ett nytt spel på iPoden. De hade laddat ner Truth or Dare  så det var vad vi började morgonen med;) Riktigt roligt faktiskt :)

Var otroligt glad att jag var ensam hemma under dagen för hade världens huvudvärk, drack massa vatten och försökte vila lite. haar ju inte sovit så bra de senaste dagarna så tror att det är därför :/ Kunde inte somna men var i alla fall skönt att bara vila lite. Efter lunch blev det lite prat med bästa Jossan där borta i USA, fast det var ju fortfarande hennes måndag ;)

På eftermiddagen hade vi lite turbofika innan vi var tvugna att åka och lämna Dylan på hans mattestöd. Det var totalt kokhett i bilen! 33 grader var det ute... Har ju hittils varit en ganska kylig sommar så känns varmare än det egentligen är, klibbade lite gött när man satt still i bilen så länge ;)

Vi satt bara i bilen lite drygt en halvtimme men lilla Paige måste ha varit trött för hon hade totalslocknat så jag fick bära in henne i huset när vi kom hem igen ;)Jag har ju tittat lite på melodifestivalen de senaste veckorna och detta är ju så lätt min favoritlåt ;)


Sean Banan i mitt <3

Jobb igen, hade imorse glömskaste morgonen i morse! Först när alla satt sig i bilen och vi precis backat ut från uppfarten så ser vi attt balkongdörrarna är vidöppna så var bara att springa upp och stänga dem. Vårt andra försök mot skolan tog oss ungefär halvvägs innan vi insåg att vi hade glömt alla hattar hemma... Bara att åka tillbaka och hämta dem. Så det blev tredje gången gillt vi verkligen kom fram till skolan ;)

Under dagen körde jag mitt veckodanspass på Wii. Provade idag på nya låtar som jag brukar hoppa över bara för att jag inte känner till låten. En del var riktigt roliga men Mashed Potatoes var ju inte så himla rockig precis ;) En av mina favoriter är dock I Like to Move it :)

  
Mashed Potatoes till vänster och I Like to Move it till höger :)

Måndagar är också den dagen som det alltid är tonvis med tvätt att ta hand om efter helgen så tog en hel del tid :P Men blev såklart lite vilande också. Kunde inte sova igår kväll så låg vaken till senare än halv ett så blir till att försöka lägga sig tidigare idag ;) I alla fall försöka. Hemma i Sverige har jag aldrig varit en sådan som haft svårt att sova men tror att det är en blandning av värmen och att jag inte har så dundermjuk säng som jag har hemma :P

På eftermiddagen blev det att leka lite utanför Paiges kindy. Paige höll på och pratade om att hon ville hämta sina skor hela tiden. Jag trodde att hon hade dem i bilen så tänkte inte så mycket på det, senare kom det ju fram att de var kvar på kindy... Så var bara att traska ner dit och knacka på väldigt snällt (de hade ju stängt...) och fråga om vi kunde få hämta ett par skor.

Sedan tog vi och gick upp på kullen precis i närheten, har inte varit där sedan en av de första veckorna jag var här. Blev att titta på utsikten och umgås med knäppa barn ;) De roligaste aktiviteterna när vi var där? Klättra nära kanten såklart, samla pinnar som man sedan kunde kasta ner i avgrunden för att inte glömma filma knäppa musikvideor ;)

  

  

  

  

Ni får klara er utan filmerna men kan ju säga att de var musikvideor till Sexy and I Know it och Boom Boom Pow ;) Ni får använda fantasin och tänka på att det var fyra barn och ingen annan än jag såg dem ;)

Dylan har också fått hem massa lotter från skolan som han ska sälja till grannar, släkt och vänner. Med chans att vinna en bil, såklart jag ställer upp för honom ;)