Michelle var tvungen att åka in till köpcentret och då sa Jennie att hon och Astrid skulle leka i lekparken. Inte mycket att göra hemma så jag följde med och tog en runda bland affärerna. (Farligt!) Hittade ju såklart saker som jag bara inte kunde låta bli att köpa. Bland annat ringar som var på slutrea, hur billigt som helst.

Såklart gick jag också förbi affären där jag köpte mina snygga skor som blev stulna på nyår. De var ju på rea och har inte hittat dem i min storlek sedan dess. Såklart så fanns de här och jag kunde bara inte låta bli att köpa dem!

Insåg i och med detta köpet att jag har köpt sju par skor sedan jag kom hit :O Då är frågan har jag köpt massa skor för att jag hade med mig för få eller hade jag med mig för få för att få en anledning att köpa nya? Ehehe tror på förslag nummer två ;)

Sen mötte jag i alla fall upp med Jennie och hon sa att Michelle troligen skulle stanna ett tag så vi åkte hem i förväg, men innan vi ens hunnit hem ringde Michelle och sa att hon var klar så då vände vi direkt och hämtade upp henne ;)

På eftermiddagen blev det lite vila och lek med lilla Astrid (som nu kan säga mitt namn:) innan vi hjälptes åt med middagen, för att fira min födelsedag lite granna fick jag välja mat och det blev traditionsenligt potatisgratäng, yummie :D Jag fick äran att göra den för att få den på "rätt" sätt. Alla gör ju olika, hemma brukar vi ha dragon i den men då de inte har någon dragon här i Aussieland så fick det bli utan.

Mitt i matlagningen så gick strömmen, inte bara en propp utan verkligen all ström hos oss och hos grannarna. Lyckat när man ska göra kött på spisen och gratäng i ugnen :O Men det blev till att sätta på grillen där ute, spännande med potatisgratäng på grill....

Turen var dock med oss så strömmen kom tillbaka och vi kunde köra gratängen i ugnen. Alltihopa blev jättegott och efteråt blev det också lite chokladtårta med grädde och jordgubbar :D So far har min 20årsdag blivit grymt firad :D

Var också riktigt modig på kvällen när jag såg en kackerlacka springa runt i badrummet. Istället för att få panik tog jag en sko som stod där inne och slog den stackaren tills den var helt mos, det är så de ska tas! ;)

Kommentera

Publiceras ej