Redan onsdag och dags för de två andra familjerna att packa ihop och åka hem. Blev som vanligt bad i floden som för övrigt hade grymmaste hoppklipporna. Brukar inte tycka om att dyka från högre höjder än bassängkanten men här blev det från åtminstone en meter upp i luften, troligtvis lite högre :) *Stolt

För att underhålla barnen medan föräldrarna var det några avledningsmanövrar som gällde; floden, elden och att skjutsa runt dem alla i Lloyds bil ;) Försökte också lära de andra barnen att spela happyman (läs: skitgubbe). Det var en bra idé men att spela skitgubbe med dubbla kortlekar och tillsammans med åtta barn var ju inte det lättaste! Förklara regler och få alla att fokusera var ju typ ett omöjligt jobb, särskilt när de flesta helt saknar genen för tålamod... ;)


Alla hade såklart sin tur bakom ratten ;)

  
Vandrade runt flera påfåglar runt lägret och när dennna slog upp fjädrarna var det direkt kamera upp för att få en bild men hela tiden när jag flyttade på mig för att få en bild framifrån så vred den sig såklart ifrån mig ;)
Mancala känns märkligt bekant, det är ju det kära Kalaha fast med ett annat namn :) Ägde såklart alla barnen ;)

När de andra familjerna åkt och bara vi var kvar så kändes det väldigt tomt trots att vi är sju stycken. Kändes märkligt har aldrig innan fått känslan av att det är tyst när hela familjen är samlad men det var det faktiskt. Haha var mer marsmallows på kvällen men var typ bara jag som satt o grilla dem ;)

Kommentera

Publiceras ej