Igår var jag för en gångs skull ensam hemma på morgonen (=skönt) och kunde chilla runt lite i pyamas och titta på Sex and the City när jag åt frukost. Sedan blev det lite traditionell helgsimning i Dee Why, mäntligen har de fixat trafikljusen vid stora vägen så att jag slipper ta en omväg varje gång! Har som minst varit trasiga hela detta året i alla fall :P

Skulle mött en kompis på stranden men då vädret var molningt så bestämde vi oss för att ses senare istället :P Jag älskar verkligen att simma haha tror att det är för att jag tycker det är avkopplande samtidigt som jag vet att man blir tränad (+ man slipper svettas!) Flög förbi en helikopter med en stor reklamflagga för öl, haha ja det ser man ju inte varje dag iSverige ;)

På kvällen blev det asiatisk mat i Mona Vale, älskar nudlar så blev tjocka risnudlar med grönsaker och nötter, mums! Efter det åkte vi och tittade på Contraband, riktigt bra film faktiskt! Vet att jag redan har sagt detta men älskar verkligen filmer då de tänkt till i handlingen.

Kommentera

Publiceras ej