Passade på att åka till Manly tillsammans med Carlee för att kika runt lite. Blev först lite presentshoppande för min del och sedan tog vi en promenad längs med stranden, vi hade inga badkläder med men det gjorde inte så mycket för vädret var inte vidare bra. På stranden var det många sandslott, vissa mer avancerade än andra...

  
Haha kliar alltid i mina fingrar, tänk vad roligt det skulle vara att kasta sig mitt på ;)

Jag har aldrig varit på Freshwater stranden som ligger precis norr om Manly så vi bestämde oss ör att ta en liten tur dit.
Vi tänkte att vägen runt klipporna inte var så lång...

Vi började gå på en stig längs med vattnet som efter ett tag plötsligt försvann och vi var precis på väg att ge upp när några andra tjejer som slagit sig ner där sa att det anns en tunnel vi kunde gå igenom så sagt och gjort.

  
Jag i tunneln... :)

När vi gått igenom hela tunneln upptäckte vi att där tog vägen slut. Jag som är en evig optimist föreslog att vi skulle ta klippvägen för det kunde ju inte vara så långt kvar... ;)
Som vanligt gjorde jag aningens felbedömning och det tog aslång tid att komma fram till stranden. Fast vi deppade inte för det, vi fick ju ett litet äventyr på köpet :D


Freshwater beach som vi är på väg till :)

  

Kommentera

Publiceras ej