Brukar alltid kolla på Sagan om Ringen filmerna i mellandagarna så varför bryta traditionen?
Kände mig på chillhumör så pallrade mig ner till Emelie (hela 400 meter!) för att köra maraton med filmerna. Tog jättelång tid innan vi fick det att fungera men sen var det bara att luta sig tillbaka för cirka 10 timmars film...

Hemma brukar jag alltid se bioversionen av filmerna men denna gången var det extended version, riktigt störande faktiskt :/ (Nästan lika störande som att tangenten f fungerar jättedåligt på mitt tangentbord så att jag måste trycka jättehårt varje gång jag ska skriva f) Kommer liksom med konstiga saker i filmen som man inte är van vid :/ Men såklart helt okej i alla all ;)

Efter de två örsta kände vi att vi behövde ylla på med lite energi för att orka med avslutningen så vi gick och köpte lite kinamat vid shopparna.
Haha bättre sent än aldrig fattade jag efter tre månader i landet vad B.Y.O står för: Bring Your Own. Det vill säga att i resturanger som inte har tillstånd att servera alkohol kan du ta med dig ditt egna vin eller öl att dricka till maten, där ser man! Emelie tyckte jag var otroligt trög ;)

Riktigt yummie som vi fick med oss hem till sista filmen :)


Min absoluta favoritdel i filmerna :)

-You fool, no man can kill me!
-I am no man!

Kommentera

Publiceras ej