Helgen har som vanligt gått snabbare än snabbast och det var dags för jobb igen. Dock är det ju lite lagom hård start av veckan med ledighet mitt på dagen. Blev som vanligt lite träning framför wii och slappande ;)

Kommer inte ihåg om jag sagt det tidigare men spisen har ju börjat fungera igen... Efter att jag tagit en tur till proppskåpet ehehe ;) Lagade som vanligt lite smarrig mat också med klyftpotatis och färsspett med vitlökssås, yummie! Definitivt en av mina favoriter!

Haha fick ett sms av Bron som påminde mig att det var playdate på eftermiddagen. Jag hade ett svagt minne av detta men kom inte ihåg vem av barnen det var för... Pengarna på mobilen var såklart slut och när jag ringde så svarade hon inte.. Haha jag hade en adress som inte fanns när jag sökte på mobilen och visste inte vem av barnen det var för, starkt där.

Lotta löser ju allt så hämtade alla barnen och tog en liten gissning på en liknande adress och frågade vem som kände igen barnen där. Det var i en lekpark med hela Jessies klass så det var såklart bara att ta med resten också ;) Allt löste sig ju prima och jag fick småprata med de andra föräldrarna medan alla barnen sprang runt som tokar. Det var en bäck i närheten så höjdpunkten var ju när de såg en ål där i :P

Kommentera

Publiceras ej